Call Me Maybe
Cyclops owners



Diaries Owner Linkies Stuff

Hello ppls xx) Welcume to my blog.


Bigfoots!

Put your CBOX codes here!


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Your Name
Others: ? ? ?


Sadlife :'(


Assalamualaikum. Ehee, lamanya tak update blog kan? Blog dah berhabuk woi *Tiup habuk* Harini tetiba mimpi nak update blog. Pasaipa? Hmm, idk? Luu fikir ahh sendiri bghoo -.- 
Hmm, yknow hidup aku sekarang makin............ Err -.- Taksanggup aku nak cakap. Taktahu nak mengadu dekat siapa sekarang ni. Asal nak cerita jee, semua buat muka. Hmm :'/ Siapa tak sakit hati kan bila org buat macam tu. Dekat siapa lagi sekarang ni? Hmm, sumpah taktahan lagi. Aku tahu korang manada suka aku dekat aku kan sekarang ni? Korang cuma pura pura jee depan aku. Belakang aku? Hmm, mesti kutuk aku kan? Cakap itu ini lah bagai...... Aku cakap dengan korang, macam nak taknak jee dengar. Apa salah aku sampai korang buat aku macam ni sekali? Hmmp :'c  Tolong lah cakap, If korang dah benci/ taksuka aku dah cakap. Jangan bagi aku jadi macam orang gila. Jalan dengan aku macam nak taknak jugak -.-  Kalau taknak keluar/ lepak dengan aku cakap. Biar jelaa wei, aku sorang sorang dekat sini. Korang pergi jelaa happy happy. Biarkan aku sorang sorang..... Siapa tak sentap bila orang buat dekat aku macam ni? Haaaaaaaaaa :'( Aku rasa macam terpinggir sangat. Asal semua nak buat muka depan aku? Apa salah aku? Kalau aku ada buat salah cakap. Jgn diam jee. Sedih dohh, bila korang buat aku macam ni. Bila aku mintak tolong macam nak taknak jee. Korang suka sangat cakap........ *Pandai'pandai fikir lah wehh* Malu tau wehh. Maruah aku bukan nak jaga -.- FED UP! Aku harap cepat aku pindah. Kalau aku duduk bts lagi buat apa. Korang bukan nak berkawan dengan aku pun. Biar jelaa weh, aku pindah cepat. Senang -.- Aman sikit hidup korang bila tak ada aku nanti kan. Mesti punya.... Takpayah nak cakap pun aku dah tahu dah x') Hmp, taktahu nak luah dekat siapa lagi. Semua bukan nak dengar pun dah sekarang ni. FEDUP lah dengan semua ni. Aku tahu korang cantik/ comel/ famous katakoo~ semua orang suka. Lainlah aku? Semua kutuk kutuk aku. Maybe, memang hidup aku macam ni kot. Sampai bila bila :'// Ish, biar jelaa. Ya Allah, tak ada siapa lagi untuk aku mengadu aku sekarang ni, hanya padamu sahaja aku boleh mengadu. Ya allah, kenapa berat sangat dugaan yang kau berikan kepada aku ini? Hmp :'// Sumpah taktahan nak hidup macam ni lagi. Ya Allah, kau kurangkan lah dugaan yang kau beri kepadaku ini.  Taktahannnnnnnnnnnn............. Btw, kenapa semua nak tinggalkan aku? Tak ada siapa nak berkawan dengan aku sekarang ni. Hmph, kenapa semua ni terjadi dekat aku? Aku taknak semua tu. Tolong lah belah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'( Nak mengadu, aku nak sangat seseorang yang faham perasaan aku. Hmp, mesti tak ada kan? Aku tahu tuu. Biar jelaa wei, hanya Allah je tempat aku mengadu sekarang ni. Kenapa korang takpernah nak faham perasaan aku? Kenapa? Tolong lah sekali, faham sikit perasaan aku. Aku penat jaga hati/ perasaan korang. Aku? Korang takpernah nak jaga kan? Apa ni? Macam ni ke manusia zaman sekarang? Hmp, sokay lah wehh :'c  Korang buat jela apa yang korang nak. Tinggalkan aku sesorang :') Aku harap bila aku dah tak ada dekat dunia ni lagi, jangan lupa halalkan makan/ minum aku semua lah. Ampunkan salah silap aku dekat korang. Maybe, tu tak tersengaja aku buat. Aku harap korang dapat maafkan aku. Aku harap jugak, korang takkan pernah lupakan aku bila aku dah tak ada nanti :'/ Aku jugak macam tu. Takkan pernah lupakan korang hingga akhir hayat aku. InsyaAllah x') Byeeee.................... *Crying*

Already break ?

Assalamualaikum semua dan salamt jumaat ☺


Hi korang. Harini 18/01/2013, genap 4Bulan 18Hari dengan Dia. Aku dengan Farid break. Huh! Sentap gila, rasa macam nak mati pun ada. Tapi, aku fikir positif lah. Aku takbuat benda benda bodoh nih. Hm, terkejut aku yang dia mintak break.Ya Allah, kenapa cepat sangat benda nih berlaku? Kenapa cepat sangat kau nak lepaskan aku? Kenapa? Kau kata nak stay dengan aku sampai bila bila. Mana kata kata kau tuh semua pergi? Aku taknak BREAK! Tapi kau nak sangat break dengan aku. Okay, aku terpaksa terima walaupun susah aku nak lepas kan kauu. Aku rasa ini memang jalan terbaik untuk kita dua kann. Sebab selama nih kita asyik gaduh jehh. Erghhh --" Tapi, sumpah aku cakap! Aku taknak BREAK! Aku sayang kau. Hm, lepas nih siapa lagi nak wish GOOD NIGHT, GOOD MORNING dekat aku lagi? Siapa? Hantu kea yang nak wish dekat aku. Hahaa! Lagi satu. Rindu nak dengar kau cakap UNTUNGLAH. Lepas nih, siapa lagi nak cakap dekat aku macam tuh lagi? Dah takdaaaa? Hmm :'// Maybe kau dah tak sayang aku lagi? Sebab tuh cepat sangat kau nak tinggalkan aku. Hm, aku terpaksa terima jehh walaupun hati aku berat nak tinggalkan kau. Aku buat salah dengan kau besar sangat kea? Hmm :'// Kenapa semua nih berlaku dekat aku dengan begitu cepat? Sumpah tak percaya yang kau nak tinggalkan aku. Aku cuba untuk kuatkan diri aku. Tapi, takbolehh. Ya allah, kenapa dengan aku nih. Tolong kuat lahh Tyra woyyy :'3 Malam tuh, aku tidur menangis. Sumpah, sebak gilaa weh. Kau nak tinggalkan aku. Siapa tak rasa sedih wehh? Hampir 5Bulan kott kita couple. Tapi, semua nih tak kekal. Kau cakap, kau nak kekal dengan aku sampai bila bila. Apa nih? Kejap jehh wehh, kita couple. Hm, aku takboleh sabar weh. Aku sayang kau. Tapi, kenapa kau nak tinggalkan aku? Kenapa wehh? Cuba kau cakap dengan aku. Patutlah sebelum aku masuk kelas, kau senyum senyum dekat aku. Ohh, rupanya tuh kali terakhir kau senyum dekat aku. Kau lah lelaki yang paling baik, faham dengan aku berbanding dengan ex couple aku sebelum nih. Sumpah wehh, kau lain dari ex'ex couple aku yang lain. Lepas nih, mungkin takdapat jumpa lagi lelaki macam kau. Hmmm :'// Sungguh berat aku nak hadapi semua nih. Aku cuba untuk happykan diri aku, tapi aku takboleh. Hm, ingat lagi kali pertama kita jumpa. Alahai, malu malu pulak. Hehee :') Hm, aku ingat lagi kita date dekat TBS. Time tuh, aku baru lepas merajuk dengan kau kan? *Lawak jehh time tuh kan? Aku sayang kau wehhh. Kau? Taktahu lah sayang aku lagi kea tak? Kali nih betul betul sentap wehh. Lagi satu! Aku dengar kau couple, dengan aku bukan betul betul pun. Kau hanya sekadar nak game aku. Apakah? Tahulah aku nih tak cantik. Kenapa kau perlu nak game aku? Maybe? Hesh, macam gampang sungguh kauu kann! Ergghhh! Menyesal aku kenal kau tahu tak! Menyesal! Menyesal! Menyesal! Surat terakhir yang kau bagi dekat aku, banyak sangat. Thanks sangat sangat. Dan lagi satu, terima kasih haidah Teddy Bear yang kau bagi aku tuh. Serious talk, comel sangat. Mana kau beli tuh wehh? Hahahaaa :'//

Surat terakhir awak:
"Awak, saya mintak maaf atas kesilapan saya. Saya bukan permainkn awak. saya tak nak awak kecewa dengan perangai saya dan saya tak nak awak menangis sebab saya. Saya tau saya banyak buat buat salah kat awak. Saya yang salah! Awak tak salah, teddy bear untuk harijadi awak haritu dan untuk kenangan kita berdua. Awak jagalah dengan baik. Dan saya harap awak jumpa pengganti jauh lebih baik dari saya. Saya akan rindu awak dan saya sayang awak. #IwanMantoi

Dear awak,
Terima kasih sebab telah hadir dalam hidup saya. Saya harap awak akan jumpa teman pengganti yang lebih baik sari saya. Saya harap awak akan lupakan saya dengan secepat yang boleh. Dan, saya harap awak akan bahagia dengan girlprend baru awak tuhh. Hm, thankyou sangat sangat tau :')

To: Mohamad Faridzuan B Shariff  a.k.a Iwan Mantoi ☺


Disebalik senyuman, terukir sejuta kesedihan.


Hi, assalamualaikum blogging. Huh! Lama nya tak update blog.Mesti dah berhabuk kan? Hm, harini rajin sikit nak mengemas. Eh? Blog nih tempat tidur aku kea? *Potong bawang* Hahaaa xD Korang mesti tertunggu tunggu aku kann? Korang macam mana? Sihat? Aku? Syukur Alhamdulillah sihat. Bersyukur sangat sebab aku sihat walfiat. Heeee xD Aku sakit kea tak sakit kea sama ajee. Hm :'( Harini nak stowwy sikit pasal kita. Korang? Kenal tak budak dekad dalam gambar tuhh siapa? Akuuu leetuww? Korang nampak jeee kann aku selalu senyum/gelak semuaa lahh. Tapi disebalik kegembiraan akuu, terselit sejuta kesedihan yang takdapad lagi akuu nak tanggung? Setiap hari aku menanges. Aku dah tahan lagi lahhhhh? Hm, apa yang aku buat semua nyaa salah. Apa yang betul. Maybe aku nih takpatut untuk hidup dekat dunia nih lagi kod? Kalau aku mati mesti korang suka kan? Hm, aku tahu dah. Sebab hidup aku sekarang memang untuk menanges ajee hari hari. Tripleee urghhh. Aku rasa hidup aku sekarang dah tak bermakna. Hm, apa aku yang aku boleh buat? Hanya bersabar dengan semua orang :'3 Aku tak sanggup lagi nak menages setiap hari. Please jangan buat aku menanges. Aku nak happy/gembira macam orang lain jugak. Please faham! :'O Hanya seorang dalam dunia ni yang faham saya. Nak tahu siapa? "Aisyah Sofiera" Kenal dia? Mesti lah korang kenal kan. Dia kan budak comel, yang ada taik lalat dekat muka tuh. Triplee comel :) Hm, dia aje yang selalu dengar masalah aku. Korang? Korang? Boleh tak, aku stop sampai dekat sini ajee. Serious, rasa macam nak menanges balik. *Tengok* Hidup aku memang untuk menanges ajee. Tiada yang lain? Okay lahh korang. Aku harap korang happy selalu. Jangan jadi aku k. Assalamualaikum *Fake smile*

Bersama orang asli di Kg Landap ♥


Assalamualaikum semua...
Hi korang. Korang tengah buat apa? Mesti tengah online kann. Tahuu dahh xP Hahaaaa. Cuti sekolah dah lama mula kan. Hah, harini nak stowwy sikit cuti ni kita pergi manaa. Nak tahu tak? Cuti ni kita pergi Sg Siput. Buad apa? Hah, kita jadi sukarelawan untuk memberi bantuan kepada anak anak orang asli. Kan dah nak dekad sekolah. So, tolong lah belikan barang barang bantuan sekolah untok dorang semua. Sumpah ini paling best sangat sangat. Meh, nak stowwy pasal perjalanan hidup kita dekad sana.
Hari pertama ♥ Pukul 10:00 malam kitorang gerak dari Bandar Tasek Selatan kea Sg siput. Awww, lama gilaa ahh nak sampai Sg Siput time tuhh. Tapi, yang paling menyakitkan hati kitaa nih dorang kata gerak pukul 8:00 malam. Tengok tengok gerak pukul 10:00 malam. Huh, apakah? Rupa rupanya kena tunggu Cikgu Mat dari mana enta? Gr, lambat sungguh. Sementara tunggu Cikgu Mat sampai BTS kitorang kena tolong angkat barang barang masak/periuk/sudu/pinggan/mangkuk semua lahh. Hesh, banyak gilaa. Lepas tuhh, abang/kakak kolej dari Kajang dengan mana entah dah sampai dengan Cikgu Mat. Huh, tetiba ajee dorang sampai hati aku berdebar sangad sangad. Maybe ada orang handsome dekad situu kodd? Hahaaa *gurau* Lepas tuhh tepat pukul 10:00 malam kitorang gerak. Wahhhh, pertama kali naik bas malam malam. Lagi best again. Duduk pulak tempat duduk depan Abang Al dengan Abang Hafiz. Hewhew, gatal sungguh. Ingatkan dalam perjalanan tuh boleh lah aku tidur. Rupanya idokkk laaa. Hesh hesh. Dah lah mengantuk. Setelah hampir 4/5 jam macam tuh lahh baru sampai dekad Sg Siput. Ouhh, lama gilaaa dohh. Tapi, kan kalau nak masuk dekad dalam bas takboleh nak masuk. Sebab jalan dia tersangat lah sempit. Muat untuk kereta ajeee. Ahhh, so sad again :'/ Kitorang shuhada/iqa/hikmah/asyiqin kumpulan yang pertama sampai dekad Kg Landap. Hewhew, best nyaaa. Sejuk gilaaa time tuhh, yelaaa kan dah pagi. Ouhhhhh! Lepas tuh dah sampai kitorang kena panjat bukit pulak. Ouhhh, takda lahh tinggi sangat. Hahaaa :) Tapi kan macam manalah orang asli ni boleh tahan kesejukkan macam tuh sekaly? Ish ish, tak patut! Nthen, bila dah letak bag semua aku dengan Shuhada lepak dekad court. Tempat orang main sepak takraw tuh. Takkan taktahuu? Hayooo --' Kitorang duduk situ sampai kitorang mengantuk. Tapi, aku boleh apa lagi dah mengantuk. Hahaa, kira bintang punya pasal. Aku dapad tidur 2Jamm ajeee. Huh, tak pernah pernah aku tidur secukup yang macam tuhh. Omaigeddddd! Shuhada dia lagi terbaikkkk. Tidur 30Minit ajeee. So, kesiannnnn :'/ Bersambung...............
Hari kedua ♥ Setalah 2Jam aku tidur dah punn pagi. Suasana pagi di Kg Landap memang sangad menyegarkan. Comferm, pergi sana macam taknakkk balik. Hahaaa. Rasanya aku nih teringin nak jadi orang asli kodd? Hahaa :') Kalau nak mandi awal punn memang sejuk lahh jawab nyaaa kann. Menggigil gigil aku pagi tuhh. Gr! :) Pagi tuhh kitorang breakfast Bihun goreng pedas. Ouhh, memang tak pernah pernah aku makan bihun goreng pedas. *Pertama kali* Dah habes breakfast semua kitorang lepak lepak dekad rumah buluh tuh. Best nyaa time tuhh. Bila dah tengahari kitorang baru mandi. Ouchhh, lambat kann? Heee, tapi kan. Dah tengahari punn air sungai maseh sejuk x_x Sejukk mehhhh. Tapi, kitorang nak mandi punn kena berjaga jaga takut cikgu Mat nampak kitorang mandi. Dengar nyaaa, kitorang takboleh mandi selagi kerja taksiap. Hewhew ^^ Kitorang mandi kejap ajeee. Sebab kena tolong masak pulak. Hohoooo. Rindu nak masak lagi :' / Tapi kannnnn, kari mamak tuh pedas. Kenapa perlu buad pedas? Hah! --' Kenapa? Okayy, malam punn sudah tiba. Dan malam tuh adalah malam yang ditunggu tunggu oleh semua. Nak tahu apa rancangan malam tuhh? Hah! Malam tuh ada rewang kodd. *betul kea aku ejaaa?* Heeee, dah lah mengatuk gilaaa baby comel. Tapi, takpaaa ahh --' Malam tuh takut gilaaa ahhh. Dorang menari pusing pusing. Ouhhh, seramm nihhhhh! --' Ada sorang pakcik nih kann. Dia dah jadi macam orang mabuk. Terus aku lari dekad makcik Sally. Takut sangad koddd. Makcik Sally cakap selagi dorang tak penat dorang takkan berhenti menari. Ouh, pelik pelik. Nak suroh dorang berhenti tapi takut ahh --' Dari pukol 8:30 sampai pukul 11:00malam lama gilaa dorang menari no-stop. Huh, penat penat. Tak pening kea asyik pusing ajeee? Aneh aneh ajeee. Bersambung...............
Hari ketiga ♥ Dah masuk hari ketiga dahh. Ouhhh, cepat nyaaaaaaa :'/ Hm, hari sedih. Yelaaaa, sebab haritu adalah hari terakhir dekad situuu. Hm, agak agaknya bila dapad pergi lagi ehh? Hm, hope 2bulan lagi dapad pergi lahh --' Pagi nih aku mandi awal sikit. Yelaaa kan dah nak balek keyel. Wuuu, rindu keyel. Rindu abang/kakak kolej semua :'/ Tapi, hakikatnyaa memang kena berpisahkannn. Pagi tuh kitorang breakfast cekodok ajeee. Ouhhh, kenapa takbagi makan chicken chop? Ehhh? Dah habes mandi kitorang siap siap nthen lepak dekad surau orang asheli. Ouhh, best :') Time tuh abang abang semua pergi mandi sungai kecuali Abang Eydil. Hewhew, kitorang sembang sambil makan kerepek pisang. Cikgu Lina bagi. Sedap kodddd *nakk?* Beli sendiri. Hahaaa xD Jam dah punn pukol 12:30 hari. Kitorang balik. Hm, sedih nyaa. Bila entah dapad jumpa dorang lagi? :'/ Again, kitorang kumpulan yang pertama sampai dekad tempat nak tunggu bas tuh. Hohoo, seram kodd tunggu dekad situu lima orang. Dah lah adaa anjeng. Seram nihhhhh. Okay, semua dah sampai nthen tunggu bas nak datang ajeeee. Lamaa ohhhh. Pukul 2:30 baru bas sampai. So, maknanya kitorang gerak dari situ pukol 3:00. Lamakan kitorang duduk dekat situu? Hewhew :') Bila dah naik bas aku duduk dengan Kak Era. Huh, kesian dia. Pakwaaa naik kereta dia naik bas pulakk. Tempat duduk aku dengan abang Botak dekad ajee. Heeee xD Lama gilaa nak sampai keyel. 7Jam koddd. Baru sampai keyel. Hm, dah takdapad nak jumpa abang abang kolej lagi dahhh :'/ So sad again.
Hm :'/
Hah! Korang dah tahu kan perjalanan hidup kita dekad sana? Apa macam? Best takkk? Hewhew. Tapi yang paling sedih takdapad nak lepak dengan Abang Al , Abang Sabah a.k.a Abang Sabri , Abang botak yang handsome tuhh *hewhew* Serious, seronok gilaaaa time tuhh. Hope again dapad jumpa dorang semua lagi :'/ Btw, korang okay lahh kitaa nak pergi makan ni. Later kitaa stowwy lagi k. Imissyouuuuuu ♥ #MissMoment with abang/kakak kolej time balik keyel. Semua sporting ♥

Hidup ku semakin sepi :'/


Assalamualaikum.
Hi korang. Korang sihat? Kalau sihat Alhamdulillah :') Tyra? Hm, Tyra punn sihat jugak. Heheee ^^ Alhamdulillah Tyra masih bernafas lagi sampai kea harini. Bersyukur sangat sangat. Kepada yang telah meninggalkan dunia Fana ni Al-fatihah. Hm, harini Tyra nak cerita sikit pasal kehidupan Tyra sekarang. Kehidupan aku yang duluu dah hilang! Mana pergi? Hm, sedih gilaaa ahh --' Sekarang, hidup aku makin sepi. Ya Allah kenapa kau telah bagi dugaan yang begitu berat? :'/ Serious, sekarang hidup aku makin sepi. Kenapa kau datang wahai sepi? Hmm :'/ Please go away far here. Tak perlukan kau wahai sepi. Kenapa kau datang? Aku tersangat tidak memerlukan kau wahai sepi. Aku nak kau pergi! Pergi! *tak dengar kea* Aku mahukan kegembiraan. Please datang. Hidup sepi memang membosankan --' Sejak kawan aku dah pindah, aku makin sepi/terpinggir. Ya Allah :'/ Aku nak kawan aku balik. Tasha? Please pindah KL balik. Aku rindu kau sangat sangat. Number kau? Dah hilang. Sorry sangat sangat. Aku nak carik kau, tapi .............. :'/ Paling sedih? Aku selalu sangat dipinggirkan. Kenapa? Memang hidup aku untuk selalu dipinggirkan kea? Hmmmmm :'/ Ingat lagi, time pergi carefour. Aku terasa macam jalan sorang sorang. Urghhh, kenapa? Kenapa? Kenapa aku selalu dipinggirkan? Aku taknakk kehidupan aku macam tuhhhhhh! Tuh lah sebab sebab kenapa aku taknak keluar rumah. Aku tahu, bila aku keluar lepak mesti aku terasa dipinggirkan. Aku taknak merasa benda tuh lagi. Korang ajak keluar? Aku taknakkkkkk. *awal awal aku cakap* Sebenarnya kan, aku taksuka nak keluar ramai ramai. Aku lebih suka keluar dua/tiga orang. Eh eh? Lagi best :'/ Lepak dua/tiga orang senang sikit, boleh buli orang tuh. Heheee ^^ Again! Nak cerita lagi. Pergi sekolah punn aku rasa malas sangat sangat. Sebab, terasa dipinggirkan jugakk. Dorang semua cerita sendiri sendiri. Bukan nak cerita dekat aku sekali --' Kadang kadang aku tidur dalam kelas untuk hilangkan pinggiran aku tuh? Hmmm :'/ Aku berharap sangat hari esok dan seterusnya adalah hari yang paling gembira dan bermakna buat aku dan orang lain. Aku berharap lagi, aku dapat kegembiraan aku semula. Korang nampak ajee kan aku selalu senyum/gelak. Tapi, sebenarnya tidak! Aku adalah orang yang paling sedih time tuhhhh. Aku harap korang faham sebab apa aku tak keluar rumah or apaa apaa ajee lahh. Hmm, okay lah. Berhenti sampai disini sahaja cerita aku dekat korang. Hehee ^^ Bukan apa? Aku penat ni, mengatuk gilaa baby comel :* Muahahahaaaa. Assalamualaikum .......

  • Inginkan kehidupan yang baru
  • Mengharap tiada lagi pinggiran
  • Sentiasa berharap hidup menyepi akan hilang
  • Harap korang paham 
  • Hidup aku semakin sepi

Pertama kali kenal ♥

Assalamualaikum......
23/Ogos/2012  Khamis. Hari itu adalah hari yang paling bermakna buat aku. Seseorang lagi telah hadir dalam hidup aku. Nak tahu siapa? Meh sini dekat sikit. Nama dia? Tenenene! -_- Hmm. Nama dia Mohamad Faridzuan b. Shariff. Ohh, baru aku tahuu yang kau nih anak Shariff. Sebab selama nih aku asyik tertanya tanya anak siapa lahh nihh kann? Dah lah mata sepet, tinggi, awesome. Huhuuu :* Hesh, jatuh cinta dekat kali kedua pulak. Susahhhhh! Aku suka dekat dia  dah lama pun? Tapi time tuh mana boleh heboh heboh nanti awek dia marah. Sewammmmmm. Eh? Dua ex-couple dia tuh aku tak berapa nak suka sangat. Gegehhhh tahuuu -_- Hahaa. Hesh, kalau dia nak pergi mana mana mesti aku nak tahuu. Kadang kadang tercari cari kalau dia takdaa? Hmm. Gatal betul kauu kann Tyra xP Pertama kali kitorang jumpa? Hah! Nak tahu dekat mana? Dekat hati aku lahh. Eh, silap dekat bas ........................................ stop! Bagus kan? Time tuh ada pasar malam. Lepas habis beli/jalan kitorang terus lepak dekat bas stop. Terbaikkkkkk (y) Lepas tuh tiba tiba pakwa kawan aku nih nak jumpa awek dia. *shuhada* Ingat kan nak buat apa rupanya nak date. Wahh, so sweet :'* Aku? Tinggal duduk tercegat sorang sorang tanpa teman. Roy? Dia pergi mana entah? Tak tahuuu. Taknakk tahuu punnn xP Penat aku tunggu dorang date. Dorang date? Takda lah lama mana? Kejap? Tak juga? Eh, aku pun taktahu lahh. Pandai pandai lah korang fikir sendiri k. Lepas habis dorang date kitorang balik. Dah lama sangat tuhh? Again, aku keseorangan lagi. Kesiann :< Kawan aku *shuhada* dia jalan dengan pakwaa dia. Wahh, best nyaaa. Roy? Dia jalan dengan moq kodd? Tak pasti -_- Aku jalan sorang sorang :'( Yang ada dekat situ Halim, Moq, Farid. Nthen, tiba tiba farid datang cakap dengan aku.

Farid : Halim dengan shuhada. Aku dengan nienie. Moq sorang? So, kau dengan moq. Kcunnn :*
Aku : *muka terkejut* Kepala kau. Taknakk akuu xP
Farid : *gelak* Hahahahaaa :)
*Dialog tak boleh nak bagi ayat yang betul sangat, nanti kantoi*


Huh -_- Muka aku time tuh merah sangat. Malu lah katakan? Nak buat macam mana? Boleh pulak kau bagi aku moq? Taknakk akuu. Katil tak muat nanti. Ecehhh, gurauuuuuuuuuuuu :) Sejak daripada tuh aku selalu sangat jumpa dia. Takda lah selalu :* Huh -.- Maluu gilaaaaaaaaaaaaaaaa! Lepas tuh hari demi hari, 23/08 kau mintak couple dengan aku. Memang tak percayaaa langsung. Setelah lama kitorang kenal akhirnya couple jugak. Heeee ^^ Time kitorang kawan just call makcik/pakcik aje. Eh, dah tua sangat kee? Hahaaa :) Lepas tuh dah couple? Hmm. En ...................................................... tah? Mana boleh bagi tahuuu. Pejam celik dah 3bulan kitorang couple. Sungguh tak percaya lagi. Sebab sebelum nih aku takpernah couple lebih dari 3bulan. Sebulan? Lagi lagi takkk? Sebab time tuh ex-couple aku semua macam FVCK! Oppsssss --' Jangan marah. Btw, terima kasih sebab dah setia dengan aku. Aku harap kau tak tinggalkan aku. And, aku harap kau tak curang k. Janji. Jangan mungkiri janji k. Hahaa xD Walaupun kau bukan yang pertama tapi aku harap kau adalah yang terakhir. Janji k. Hmm. Sayang kauu sampai mampussssssssssssssss. Sayang forever 
 Huh! Okay lah korang, malas nak stowwy panjang panjang. Penat aku nak type :'<

#Terima kasih sebab sudi membaca. Assalamualaikum.........

Classmates ♡

Assalamualaikum....
Terasa lama pulak tak update blog ni? Maybe, dah berhabuk mungkin. Hahaa xD Kesian dekat blog nih, dah lama aku pinggirkan dia. Maaf maaf :* Bukan sebab apa, Tyra taktahu nak update apa. Nih punn secara tiba tiba idea keluar dari otak Tyra yang cerdas nih. *ececehhh* Harini Tyra nak stowwy sikit pasal classmates Tyra yang sangat bising. Hahaa :D Walaupun dorang bising, tapi baik sangat sangat. Ecehh, baik kee? En.................Tahhhh?

Cantikkan? Ahahaa, dia nih Ketua kelas Tyra. Wahhh, kalau dia menjerit kelas sebelah punn boleh dengar? Eh? Jangan marah, Tyra gurauu ajee. Hee xD Nama dia? Miera ♡ Sedappp kann? Eh, boleh rasa kea nama dia tuh? Hahaa :)

Comel? Pendek?  Dia lah Doraemon Malaysia? Tak percaya? Hm, taknak percaya sudah. gr --' Dia nih penolong ketua kelas Tyra. Dia nih kadang kadang malas nak jaga kelas tahuu? Hee, jangan marah yee. Hanya sekada gurauan. Dia siapa? Dia Mieda. Budak Hot. Untunggg laaaaa xD

Safariena? Dia nih bestie Tyra. Dia selalu dengar masalah Tyra, dan Tyra selalu dengar masalah dia. Btw, ada orang kata muka kitorang sama. Eh, takdaa lahh. Dia anak kelahiran orang sarawak, samaa macam Tyra. Hee xD Sayang kauu sampai mampuss! :D

Cantik + Tinggi + Comel ♡ Sukaa sukaaa. Hee xD Dia nih kawan semeja dengan Tyra. Dia peminat K-pop. Minat gilaa gilaa. Dia nih suka bergambar tahuu? Wahh, gambar dia semua canti cantik. Jealouss ^^

Pendek + Comel ♡ Dia sama macam mijaa. Hee xD Dia rabiatul. Budak paling pendek dalam Team aku. Hahaa xD Nak tahu something tak? Dekat sekolah kan dia minat sorang budak *form one* nih. Wahh, budak form one punn bolehhh --'

Izzat? Siapakah? Dia manusia lahh, siapa lagi? Hayoo, lagi mauu tanya? Dia nih bajet sikit. Aku taksuka? gr --' Tapi, kadang kadang dia nih baik jugak. Suka tolong orang. Btw, izzat kepala diaa......... Ecehh, mana boleh bagi tahuu nanti dia marahh >.<

Diyana. Dia budak pandai dalam kelas? Eh, pandai macam Adi Putera kea? Takdaa lahh? Hahahaa xD Daripada exam pertama sampai lah yang terakhir nih dia asyik dapat nombor satu aje.Hesh, geram pulak aku. Dia comel xD
Facebook : http://www.facebook.com/intanfarah.diyana?fref=ts

*Lagi? Arghhh, malas nak stowwy semua. Penatt lahhh xD Sesiapa yang takda dalam nih maaf k. Bukan apa? Tyra malas nak download banyak banyak. Line internet nih dah lajuu macam siput babiiiiiiii. Oppsss :* Walaupun korang bising, aku tetap sayang koranggggg. Muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :* Ilebchiuuuuuuuuuuuuuuuuu ♡ Klah? Byee.