Call Me Maybe
Cyclops owners



Diaries Owner Linkies Stuff

Hello ppls xx) Welcume to my blog.


Bigfoots!

Put your CBOX codes here!


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Your Name
Others: ? ? ?


Classmates ♡

Assalamualaikum....
Terasa lama pulak tak update blog ni? Maybe, dah berhabuk mungkin. Hahaa xD Kesian dekat blog nih, dah lama aku pinggirkan dia. Maaf maaf :* Bukan sebab apa, Tyra taktahu nak update apa. Nih punn secara tiba tiba idea keluar dari otak Tyra yang cerdas nih. *ececehhh* Harini Tyra nak stowwy sikit pasal classmates Tyra yang sangat bising. Hahaa :D Walaupun dorang bising, tapi baik sangat sangat. Ecehh, baik kee? En.................Tahhhh?

Cantikkan? Ahahaa, dia nih Ketua kelas Tyra. Wahhh, kalau dia menjerit kelas sebelah punn boleh dengar? Eh? Jangan marah, Tyra gurauu ajee. Hee xD Nama dia? Miera ♡ Sedappp kann? Eh, boleh rasa kea nama dia tuh? Hahaa :)

Comel? Pendek?  Dia lah Doraemon Malaysia? Tak percaya? Hm, taknak percaya sudah. gr --' Dia nih penolong ketua kelas Tyra. Dia nih kadang kadang malas nak jaga kelas tahuu? Hee, jangan marah yee. Hanya sekada gurauan. Dia siapa? Dia Mieda. Budak Hot. Untunggg laaaaa xD

Safariena? Dia nih bestie Tyra. Dia selalu dengar masalah Tyra, dan Tyra selalu dengar masalah dia. Btw, ada orang kata muka kitorang sama. Eh, takdaa lahh. Dia anak kelahiran orang sarawak, samaa macam Tyra. Hee xD Sayang kauu sampai mampuss! :D

Cantik + Tinggi + Comel ♡ Sukaa sukaaa. Hee xD Dia nih kawan semeja dengan Tyra. Dia peminat K-pop. Minat gilaa gilaa. Dia nih suka bergambar tahuu? Wahh, gambar dia semua canti cantik. Jealouss ^^

Pendek + Comel ♡ Dia sama macam mijaa. Hee xD Dia rabiatul. Budak paling pendek dalam Team aku. Hahaa xD Nak tahu something tak? Dekat sekolah kan dia minat sorang budak *form one* nih. Wahh, budak form one punn bolehhh --'

Izzat? Siapakah? Dia manusia lahh, siapa lagi? Hayoo, lagi mauu tanya? Dia nih bajet sikit. Aku taksuka? gr --' Tapi, kadang kadang dia nih baik jugak. Suka tolong orang. Btw, izzat kepala diaa......... Ecehh, mana boleh bagi tahuu nanti dia marahh >.<

Diyana. Dia budak pandai dalam kelas? Eh, pandai macam Adi Putera kea? Takdaa lahh? Hahahaa xD Daripada exam pertama sampai lah yang terakhir nih dia asyik dapat nombor satu aje.Hesh, geram pulak aku. Dia comel xD
Facebook : http://www.facebook.com/intanfarah.diyana?fref=ts

*Lagi? Arghhh, malas nak stowwy semua. Penatt lahhh xD Sesiapa yang takda dalam nih maaf k. Bukan apa? Tyra malas nak download banyak banyak. Line internet nih dah lajuu macam siput babiiiiiiii. Oppsss :* Walaupun korang bising, aku tetap sayang koranggggg. Muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :* Ilebchiuuuuuuuuuuuuuuuuu ♡ Klah? Byee.