Call Me Maybe
Cyclops owners



Diaries Owner Linkies Stuff

Hello ppls xx) Welcume to my blog.


Bigfoots!

Put your CBOX codes here!


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Your Name
Others: ? ? ?


Already break ?

Assalamualaikum semua dan salamt jumaat ☺


Hi korang. Harini 18/01/2013, genap 4Bulan 18Hari dengan Dia. Aku dengan Farid break. Huh! Sentap gila, rasa macam nak mati pun ada. Tapi, aku fikir positif lah. Aku takbuat benda benda bodoh nih. Hm, terkejut aku yang dia mintak break.Ya Allah, kenapa cepat sangat benda nih berlaku? Kenapa cepat sangat kau nak lepaskan aku? Kenapa? Kau kata nak stay dengan aku sampai bila bila. Mana kata kata kau tuh semua pergi? Aku taknak BREAK! Tapi kau nak sangat break dengan aku. Okay, aku terpaksa terima walaupun susah aku nak lepas kan kauu. Aku rasa ini memang jalan terbaik untuk kita dua kann. Sebab selama nih kita asyik gaduh jehh. Erghhh --" Tapi, sumpah aku cakap! Aku taknak BREAK! Aku sayang kau. Hm, lepas nih siapa lagi nak wish GOOD NIGHT, GOOD MORNING dekat aku lagi? Siapa? Hantu kea yang nak wish dekat aku. Hahaa! Lagi satu. Rindu nak dengar kau cakap UNTUNGLAH. Lepas nih, siapa lagi nak cakap dekat aku macam tuh lagi? Dah takdaaaa? Hmm :'// Maybe kau dah tak sayang aku lagi? Sebab tuh cepat sangat kau nak tinggalkan aku. Hm, aku terpaksa terima jehh walaupun hati aku berat nak tinggalkan kau. Aku buat salah dengan kau besar sangat kea? Hmm :'// Kenapa semua nih berlaku dekat aku dengan begitu cepat? Sumpah tak percaya yang kau nak tinggalkan aku. Aku cuba untuk kuatkan diri aku. Tapi, takbolehh. Ya allah, kenapa dengan aku nih. Tolong kuat lahh Tyra woyyy :'3 Malam tuh, aku tidur menangis. Sumpah, sebak gilaa weh. Kau nak tinggalkan aku. Siapa tak rasa sedih wehh? Hampir 5Bulan kott kita couple. Tapi, semua nih tak kekal. Kau cakap, kau nak kekal dengan aku sampai bila bila. Apa nih? Kejap jehh wehh, kita couple. Hm, aku takboleh sabar weh. Aku sayang kau. Tapi, kenapa kau nak tinggalkan aku? Kenapa wehh? Cuba kau cakap dengan aku. Patutlah sebelum aku masuk kelas, kau senyum senyum dekat aku. Ohh, rupanya tuh kali terakhir kau senyum dekat aku. Kau lah lelaki yang paling baik, faham dengan aku berbanding dengan ex couple aku sebelum nih. Sumpah wehh, kau lain dari ex'ex couple aku yang lain. Lepas nih, mungkin takdapat jumpa lagi lelaki macam kau. Hmmm :'// Sungguh berat aku nak hadapi semua nih. Aku cuba untuk happykan diri aku, tapi aku takboleh. Hm, ingat lagi kali pertama kita jumpa. Alahai, malu malu pulak. Hehee :') Hm, aku ingat lagi kita date dekat TBS. Time tuh, aku baru lepas merajuk dengan kau kan? *Lawak jehh time tuh kan? Aku sayang kau wehhh. Kau? Taktahu lah sayang aku lagi kea tak? Kali nih betul betul sentap wehh. Lagi satu! Aku dengar kau couple, dengan aku bukan betul betul pun. Kau hanya sekadar nak game aku. Apakah? Tahulah aku nih tak cantik. Kenapa kau perlu nak game aku? Maybe? Hesh, macam gampang sungguh kauu kann! Ergghhh! Menyesal aku kenal kau tahu tak! Menyesal! Menyesal! Menyesal! Surat terakhir yang kau bagi dekat aku, banyak sangat. Thanks sangat sangat. Dan lagi satu, terima kasih haidah Teddy Bear yang kau bagi aku tuh. Serious talk, comel sangat. Mana kau beli tuh wehh? Hahahaaa :'//

Surat terakhir awak:
"Awak, saya mintak maaf atas kesilapan saya. Saya bukan permainkn awak. saya tak nak awak kecewa dengan perangai saya dan saya tak nak awak menangis sebab saya. Saya tau saya banyak buat buat salah kat awak. Saya yang salah! Awak tak salah, teddy bear untuk harijadi awak haritu dan untuk kenangan kita berdua. Awak jagalah dengan baik. Dan saya harap awak jumpa pengganti jauh lebih baik dari saya. Saya akan rindu awak dan saya sayang awak. #IwanMantoi

Dear awak,
Terima kasih sebab telah hadir dalam hidup saya. Saya harap awak akan jumpa teman pengganti yang lebih baik sari saya. Saya harap awak akan lupakan saya dengan secepat yang boleh. Dan, saya harap awak akan bahagia dengan girlprend baru awak tuhh. Hm, thankyou sangat sangat tau :')

To: Mohamad Faridzuan B Shariff  a.k.a Iwan Mantoi ☺